Hyvin istuva

Muumivaippa-kokoja kaiken kokoisille ja ikäisille lapsille

Ekologinen ja lempeä

Ekologinen ja lempeä - kehitetty yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa

Klooriton ja hengittävä

Ei lisättyjä kemikaaleja - superpehmeä pintamateriaali

Housuvaippakoot

No 5

Maxi+ Housuvaippa

7-15 kg 40 kpl/ paketti

MuumiBaby_pakkauskuvat_walkers5.png

No 6

Junior Housuvaippa

12-20 kg 36 kpl/ paketti

MuumiBaby_pakkauskuvat_walkers6.png

No 7

Extra XL Housuvaippa

16-26 kg 34 kpl/ paketti

MuumiBaby_pakkauskuvat_walkers7.png

No 5

Maxi+ Housuvaippa

7-15 kg 22 kpl/ paketti

Muumi_W 22 maxi+.jpg

No 6

Junior Housuvaippa

12-20 kg 20 kpl/ paketti

Muumi_W_20 JR.jpg

Ihanan pehmeä Muumi Baby Walkers -housuvaippa

 

Napakasti istuvat, imukykyiset ja joustavat Muumi Baby Walkers -housuvaipat ovat nyt uudistuneet! Pehmeämpi materiaali tekee vaipasta istuvamman ja mukavamman lapselle. Löydät pehmeämmät housuvaippamme jo kaupoista, paketeissa merkintä "Nyt pehmeämpi"!

Housuvaipat sopivat sekä päivä- että yökäyttöön. Ne on tarkoitettu vilkkaammille, jo kävelyäkin harjoitteleville lapsille, jotka eivät malta pysyä paikoillaan edes vaipan vaihdon aikana. Housuvaipat sopivat myös varmuusvaipaksi, kun jo opetellaan kuivaksi.

Vaippa puetaan ja riisutaan kuten oikeat housut. Isommat lapset oppivat pukemaan ne pian itsekin! Vaipassa ei ole avattavia tarroja. Jos "isompi vahinko" sattuu, housuvaippa yksinkertaisesti repäistään auki sivusaumasta. Lisäksi takana olevan teipin ansiosta vaippa on helppo hävittää käytön jälkeen kääräisemällä se rullalle.

Muumi baby walkers pehmeämpi

 

Ympäristö

Ympäristö­vastuullinen valinta vauvallesi

Olemme ensimmäisiä lastenvaippojen valmistajia, joille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki. Joutsenmerkki meidän Muumi Baby -vaipoissamme on meille kuitenkin vain vähimmäisvaatimus, sillä otamme koko tuotteen elinkaaren aikana vastuullisesti kaikki ympäristöasiat huomioon.

  • Luontoa säästävää biohajoavaa materiaalia
  • Hajusteeton ja klooriton
  • Kotimainen valmistus takaa lyhyen kuljetusmatkan kaupan hyllylle
  • Hellä iholle - dermatologisesti testattu

Lue lisää ympäristövastuustamme

Löydä oikean kokoinen vaippa!

Muumi baby -vaipat tarjoavat kattavan valikoiman vaippakokoja aina vastasyntyneestä vauvasta taaperoon. Teippivaipoissa on valittavana kuusi ja housuvaipoissa kolme kokoa. Oikean vaippakoon löytäminen kaupassa on helppoa, sillä löydät koosta kertovat merkinnät paketin etupuolelta; Housuvaipoissa tieto siitä, minkä painoiselle lapselle vaippa parhaiten sopii, on painettu paketin vasempaan yläkulmaan.

muumibaby walkers sizeinfo

Paras valinta vauvallesi

Turvallinen valinta

 

Anna meille palautetta

Muumi Baby -vaipan lähtökohta on lapsen hyvinvointi, ympäristöarvoja unohtamatta. Vaippojen valmistuksessa käytetään vain perusteellisesti tutkittuja puhtaita raaka-aineita ja hengittäviä pintamateriaaleja, jotka täyttävät tarkat pohjoismaiset ympäristökriteerit, mutta eivät ärsytä herkkää ihoa. Muumi Baby -vaippa on suomalaisen tekemä vaippa, joka on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Paras valinta vauvallesi

Turvallinen valinta