Muumi Baby -festivaalilogo

Muumi Baby -festivaali: Vaippapeppujen oma tapahtuma

Lauantaina 27.5. klo 10-15 Turussa, Kupittaan puistossa.
Tapahtuma on ilmainen!

Merkitse kevään kivoin päivä kalenteriin jo nyt!

Muumi Baby -festivaali Kupittaan puistossa

Muumi Baby -festivaali saapuu Turun Kupittaalle lauantaina 27.5. klo 10-15!

Vihdoin vaippapepuille on oma tapahtuma, tervetuloa Muumi Baby -festivaaleille viihtymään ja viettämään aikaa koko perheen voimin! Festivaalit ovat täynnä ihanaa ohjelmaa. Tapahtumassa esiintyy mm. koko perheen suosikit Muumipeikko ja Pikku Myy! Muumihahmojen musiikkiesityksiä on luvassa joka toinen tunti, ja tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus tavata hahmoja ja ottaa valokuvia heidän kanssaan.

Eikä tässä vielä kaikki! Esiintymislavalla on luvassa myös paljon muita lapsille ja aikuisille suunnattuja esityksiä. Lapsia viihdyttää myös oma leikkinurkkaus, jossa riittää puuhaa monen ikäisille ja taaperoille on luvassa oma taaperotennisalue, lisäksi tapahtuman vauhdikkaimmat pomput pääsee kokemaan huikeassa pomppulinnassa.

Ja mikä parasta, tapahtumaan pääset osallistumaan täysin ilmaiseksi!

Katso alta esiintymislavan tarkempi aikataulu.

Muumipeikko ja Pikku myy

Esiintymislavan aikataulu

Luvassa on monia ihania esityksiä ja ohjelmanumeroita, niin lapsille kuin vanhemmille.

Aikataulu lavalla

Muumipeikko ja Pikku Myy ovat tavattavissa aina oman esityksensä jälkeen – tulethan rohkeasti moikkaamaan!

Muumi Baby -festivaalin aluekartta

Festivaalialue sijaitsee Kupittaan puistossa, Turussa, osoitteessa Pyhän Henrikin aukio (Kupittaankatu 8, 20520 Turku).

Festivaalialue on vain kävelymatkan päässä Turun keskustasta, joten suosittelemme saapumaan tapahtumaan joko kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Mikäli saavut junalla, on Kupittaan juna-asemalta vain 800 metrin matka festivaalialueelle. Tapahtuma-alueen vieressä ja lähialueilla on kuitenkin tarjolla myös parkkipaikkoja.

Alueelta löytyy jätteiden lajittelupisteet, kattava ensiapupiste ja EA-henkilö. Koko festivaalialue on täysin savuton ja päihteetön.

Katso tarkempi sijainti Google Mapsistä.

 

Festivaaleilla on mukana monia ihania brändejä ja yrityksiä!

Moomin by Martinex

Moomin by Martinex

Martinex – suomalainen perheyritys ja suomalaiset Muumit. Yhdessä tekemistä jo vuodesta 1991. Kaikki Martinexin Muumi-tuotteet tehdään pitkään rakastettaviksi, kestämään käyttöä. Tuotteissamme vaalimme Muumien tärkeitä arvoja, rakkautta, ystävyyttä ja rohkeutta olla oma itsensä. Muumi Baby -festivaaleilla esittelemme kevään/kesän muotia ja tarjoamme pikkuväelle hauskaa, luovaa ja värikästä puuhaa Muumi-tuotteiden parissa.

Moomin by Martinex

 

 

Moi Forest

Moi Forest

Lapsen immuniteetti rakentuu ensimmäisen kolmen vuoden aikana, jolloin monet mikrobialtistukset ovat tärkeitä: vie vauvaasi metsään, leikkikää lemmikkien kanssa ja muistakaa pomppia kuralätäköissä! Niinä päivinä kun luontoon meneminen ei ole mahdollista, vahvista pienen mikrobiomin monimuotoisuutta Moi Forest Baby Creamilla, joka sisältää kehon immuniteettia sekä ihon mikrobiomia tutkitusti vahvistavaa Re-Connecting Nature™ -mikrobiuutetta.

Forest Dust Baby Cream sopii kuivalle ja atooppiselle iholle⁠⁠⁠⁠, sitkeisiin ihottumakohtiin⁠⁠, vaippaihottumaan, päivittäin kehon mikrobiomia ja siten vastustuskykyä rikastuttamaan. Moi Forest Baby Cream sopii mainiosti myös herkkäihoisille aikuisille sekä teineille ja kaiken ikäisille hormoninäppyjä taltuttamaan.

Moi Forest

Cailap

Cailap

Cailap on toiminut Muumien sympaattisen filosofian sanansaattajana jo useamman vuosikymmenen ajan loihtien Muumi-aiheisia asusteita ja kauneusvälineitä erityisesti perheen pienimmille. Cailap tuo joka sesonkiin uusia Muumi-aiheisia tuotteita koko perheelle.

Moomin by Cailap -osastolta löydät mm. hiustarvikkeita, koruja sekä kosmetiikkalaukkuja pikkuisille Muumi-faneille.

Cailap logo

Happy Parrot

Happy Parrot

Happy Parrot on Turkulainen, kahden siskon oma avainlippu -verkkokauppa, josta löytyy hiusrusetteja ja oman malliston imetys- ja lastenvaatteita, sekä luomupuuvillaisia vauvan harsoliinoja. Rusetit, vauvan harsot ja monet muutkin tuotteet ommellaan Suomessa kotiompelijoiden kesken ja Turussa sijaitsee myös verkkokaupan varasto, tuotteiden lähetys ja pieni myymälä.

happy parrot logo

 

Ihanuuksien ihmemaa

Ihanuuksien Ihmemaa

Ihania ja yllättäviä tuotteita putiikin täydeltä

Ihanuuksien Ihmemaan putiikista löydät Naantaliaiheisia tuotteita, sisustustavaraa, Muumi-vaatteita aikuisille ja lapsille, Muumi-reppuja ja tuotteita, ihania lahja- ja käyttöesineitä kotimaasta ja muualta.

Haluamme tarjota yllätyksellisyyttä ja vaihtuvia valikoimia ja täydennämme valikoimiamme koko ajan asiakkaiden toiveiden mukaan. Ostamme eriä, jotta voimme tarjota mukavanhintaisia ja laadukkaita tuotteita kaikille perheille.

Ihanuuksien ihmemaa logo

Moomin by Bright day

Moomin by Bright Day

Olemme vuonna 2022 perustettu salolainen korubrändi, jonka ensimmäinen tuote on ajattoman ihanat Muumiriipukset.

Tällä hetkellä korusarjassamme seikkailee rakastetut Muumipappa, Muumimamma, Niiskuneiti ja PikkuMyy! Muumeilla – kuten meillä suomalaisillakin – on elävä suhde luontoon ja ympäristöön. Korun puinen kehys on valmistettu kotimaisesta valkotammesta, mikä juurruttaa hopeisen ketjun ja titaanisen medaljongin vahvasti suomalaiseen luontoon. Erityistä lasertekniikkaa käyttäen koruihin on saatu luotua ainutlaatuinen ja tarkka efekti, kestävyydestä tinkimättä.

Bright Day:n tavoitteena on viestittää Muumien positiivista energiaa kaikkiin korujen kantajiin!

Moomin by Brght Day logo

 

Ma-ia Family

Ma-ia Family

Martinex-konserniin kuuluva suomalainen Ma-ia Family -lastenvaatemerkki tuo ripauksen luksusta ja trendikkyyttä jokaisen perheen ulottuville. Taidokkaan huolellisesti Raisiossa suunnitellut mallistot ovat eettisesti tuotettuja ja materiaalit ovat miellyttävän pehmeitä.

Herkullinen värimaailma ja mallien erityinen käytännöllisyys ihastuttavine yksityiskohtineen hurmaa niin lapset kuin aikuiset. Koska lapsilla on oikeus olla minä itsensä!

Ma-ia Family logo

MiB

Mothers in Business MiB ry

Mothers in Business MiB ry on tarkoitettu kaikille äideille, jotka ovat kiinnostuneita urastaan. MiBin tavoitteena on tasa-arvoinen ja perheystävällinen työelämä.

MiB järjestää vuosittain satoja tapahtumia, jotka kehittävät ammatillista osaamista ja lisäävät hyvinvointia. Lähes viiden tuhannen MiB-äidin joukko takaa vertaistuen ja arvokkaiden verkostojen kasvamisen. Kun liityt jäseneksi, pääset heti mukaan toimintaan ja voit osallistua jäsentapahtumiin.

MiB logo

 

Innovais

Innovais on opetusalan ammattilaisten perustama yritys. Visiomme on helpottaa jokaisen lapsen arkea. Haluamme tuoda niin perheiden kuin päiväkotien ja koulujenkin saataville laadukkaan valikoiman oppimista edistäviä ratkaisuja. Ydintavoitteemme on edistää lasten ja nuorten talousosaamista.

Ensimmäinen tuotteemme on 3-12-vuotiaille suunnattu Taloustaituri-oppimispeli. Taloustaiturin avulla moni perhe on muuttanut arjen ja leikin jännittäväksi taloustaitojen oppimiskokemukseksi.

Innovais logo

Vanhemmuusmatka

Vauva tulossa, opit hukassa? Ei hätää!

Valmentaudu synnytykseen, imetykseen, vauvanhoitoon, uuteen arkeen ja vanhemmuuteen kahden kätilön tukemana. Valmennuksemme ovat käytössäsi verkossa 24/7 – vaikka kolmelta yöllä, kun keinot on käytetty ja kaipaat lisää neuvoja. Perhevalmennuksemme koostuvat tekstitetyistä videoista, muistilistoista, ohjeista ja lisätietolinkeistä. Voitte siis lopettaa googlailun ja istua rauhassa kotisohvalle nauttimaan valmistautumisesta vauvanne syntymään.

Muumi Baby -festivaalien kävijät pääsevät tutustumaan Vanhemmuusmatkan perhevalmennuksiin, voivat esittää mieltään askarruttavia kysymyksiä suoraan kätilölle ja saavat matkaansa alekoodin, jolla hankkia Suomen kattavin perhevalmennus verkkokaupastamme. Perhevalmennus on myös ihana lahja lasta odottavalle läheiselle. Nähdään festivaaleilla!

Vanhemmuusmatka - logo

Sidoste

Sidoste

Pienet jalat ansaitsevat parasta eli kotimaiset Sidoste-sukat. Kun sukkia koristavat Muumi-hahmot, pukeutumisesta tulee hauska leikki.

Sidoste on kotimainen perheyritys, joka valmistaa Suomen parhaita sukkia jo neljännessä sukupolvessa. Kaikki sukkamme tehdään omalla tehtaallamme Tampereen Koivistonkylässä.

Valikoimastamme löytyy upeita Muumi-sukkia kaikkiin vuodenaikoihin. Muumi-merinosukat lämmittävät välikausina ja tuntuvat mukavilta kumisaappaissa. Muumi-jarrusukat pitävät askeleet vakaina ja kestävät ahkeraa käyttöä. Muumi-sukkamme tehdään parhaista materiaaleista, kuten mulesoimattomasta, sileäpintaisesta merinovillasta ja kestävästä, lapsen herkälle iholle sopivasta luomupuuvillasta.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry

”Parasta kurssilla oli, kun lapsikin pääsi keskustelemaan vertaistensa kanssa.”

Allergia-, iho- ja astmaliitto järjestää kursseja allergiaa, astmaa ja ihon sairauksia sairastaville sekä vaikean palovamman kokeneille. Lapsiperhekursseille on tervetullut koko perhe. Kursseilla jaetaan tietoa, vaihdetaan kokemuksia, saadaan vertaistukea ja virkistytään. Lastenryhmässä käsitellään sairauteen liittyviä teemoja leikin ja keskustelun avulla ikätaso huomioiden. Tavoitteena on, että myös lapsi löytää vertaisen kurssilta. Kurssit järjestetään STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tuella ja ovat osallistujille maksuttomia.

Tule tutustumaan toimintaamme, meiltä saat myös ohjeet, miten kursseille voi hakea. Kohdataan Muumi Baby -festivaaleilla!

Allergia-, iho- ja astmaliitto logo

 

Skandino

Skandino

Koe itsenäisen syömisen ilo Skandinon innovatiivisilla ja rakkaudella valmistetuilla Muumi-astioilla. Uniikin muotoilun ansiosta tuotteet on erityisesti luotu tukemaan lapsesi omatoimista ruokailua, antaen hänelle mahdollisuuden kehittää tärkeitä taitoja samalla kun nauttii syömisestä. Yhteistyössä puheterapeuttien ja toimintaterapeuttien kanssa suunniteltu, Suomessa valmistettu astiasto on täydellinen tuotesarja tukemaan lapsesi matkaa kohti itsenäistä ruokailua.

Emme halua tuoda maapallolle enää yhtään uutta muovituotetta, ja siksi kaikki Skandinon astiat on valmistettu havupuun ja sokeriruo’on seoksesta, joka kestää iskua, on pitkäikäinen ja sopii astianpesukoneeseen sekä mikroon.

Luonnon materiaalien ansiosta Skandinon astiat ovat 100% turvallisia lapsille ja ne tuntuvat miellyttävältä kädessä – niiden hento puun tuoksu johdattaa ajatukset luonnon keskelle ja asiakkaidemme sanoin: astiat kuulostavat metsältä. Tule ja koe astioiden look & feel itse!

 

Vuokkoset kuva

Vuokkoset

Vuokkoset valmistetaan omalla tehtaallamme lähellä sinua Veikkolassa. Meille on ensiarvoisen tärkeää valmistaa ihoystävällisiä, laadukkaita tuotteita, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Siksi kaikki Vuokkoset-tuotteet ovat nyt hiilineutraaleja!

Vuokkoset logo

 

Muumihahmot

Muumimaailma

Muumimaailmasta tutut hahmot Muumipeikko ja Pikku Myy esiintyvät Muumi Baby -festivaaleilla! Tule viihtymään kanssamme ja tapaamaan hahmoja.

Muumimaailma logo

Seuraa Muumi Baby -festivaalia somekanavissamme!

Facebook

Instagram