Kevennä kauppa­reissusi kuormaa ja helpota arkea.

 

Tilaan samantien!
Muumibaby-kuukausipakkaus-vaipat-general-hero

Vaippasankari-palvelu helpottaa arkeasi näin:

  1. Saat vaipat automaattisesti suoraan kotiin toimitettuna – yli 75 € tilauksiin toimituskulut ilmaiseksi!
  2. Vähemmän kantotaakkaa kaupasta ja enemmän aikaa sinulle ja perheen pienelle seikkailijalle
  3. Ei huolta vaippojen loppumisesta kriittiselläkään hetkellä – valitse juuri sinulle sopiva toimitussykli – voit muuttaa sykliä tai vaippojen kokoa helposti tai peruuttaa tilauksen koska vain
  4. Samalla autat muita! Vaippasankari pelastaa vähävaraisten lapsiperheiden arkea vaippalahjoituksilla yhdessä Hope ry:n kanssa.
muumibaby-isan-kanssa-sohvalla
muumibaby-vaippa-sanky

Näin se toimii

  1. Valitse sopivat vaipat – voit yhdistellä samaan tilaukseen teippi- ja housuvaippoja
  2. Valitse kuinka usein haluat vaippatoimituksen
  3. Täytä tietosi ja tilaa!
  4. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

IHANAA, TILAAN TÄMÄN!

Jäikö joku asia askarrut­tamaan?

Kuinka Vaippasankari-tilaus tehdään?

Tilauksen tekeminen on helppoa! Siirry verkkokauppaamme kohdasta “Tilaa vaipat”, valitse sopiva vaippamalli, koko, ja kuinka usein haluat vaippatoimituksen kotiisi (3-8 viikon välein). Voit yhdistää samaan tilaukseen myös muita käteviä tuotteitamme, kuten Helmi Baby -puhdistuspyyhkeitä. Täytä yhteystietosi ja tilaa!

Kuinka teen muutoksia Vaippasankari-tilaukseeni?

Voit muuttaa Vaippasankari-tilauksesi toimitustiheyttä, vaippakokoa tai yhteystietojasi, tai peruuttaa tilauksesi kirjautumalla sisään oikeasta yläkulmasta kohdasta “Oma tili”.

Mitä tapahtuu tehtyäni Vaippasankari-tilauksen?

Tilauksen tehtyäsi käsittelemme maksun, ja saat vahvistuksen tilauksesta sähköpostiisi. Pääset koska tahansa muokkaamaan tietojasi tai peruuttamaan tilauksesi kirjautumalla Muumi Baby -sivulle kohdasta “Oma tili”. Käsittelemme tilauksen valitsemasi toimitustiheyden mukaan. Lähetämme sinulle sähköpostitse muistutuksen 4 päivää ennen seuraavaa tilausta. Saat myös sähköpostitse ilmoituksen muista tilaustasi koskevista tärkeistä tiedoista, kuten tilauksen onnistuneesta käsittelystä tai toimituskumppaneiden lähettämät viestit koskien toimitusta.

Mistä näen seuraavan tilaukseni?

Seuraavan tilauksesi aikataulun näet Oma tili -sivultasi.

Kuinka voin peruuttaa tilaukseni?

Voit peruuttaa tilauksesi kirjautumalla sisään muumibaby.fi -tilillesi kohdasta “Oma tili”, ja klikkaamalla “Keskeytä”. Tilauksesi jää tauolle -tilaan, jolloin sinua ei laskuteta mistään. Voit aktivoida tilauksen uudelleen koska tahansa. Jos haluat peruuttaa kuukausitilauksesi kokonaan, ota yhteyttä asiakaspalveluun muumibaby.asiakaspalvelu@delipap.fi, niin poistamme sen tilausnäkymästäsi.

Kuinka voin tilata vaipat kahdelle tai useammalle lapselle?

Vaippasankari-tilauksen tekeminen useammalle lapselle on helppoa! Voit valita tilaukseen juuri sen kokoisia vaippoja valikoimastamme kuin haluat. Jos siis tarvitset sekä Newborn-vaippoja perheen vastasyntyneelle että Walkers-vaippoja perheen menevämmälle seikkailijalle, valitse verkkokaupastamme sopivat vaippakoot ja tee tilaus. Voit yhdistää samaan tilaukseen myös muita käteviä tuotteitamme, kuten Helmi Baby puhdistuspyyhkeitä.

Tilauksen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Pääset koska tahansa muokkaamaan tietojasi, muuttamaan vaippokokoa tai peruuttamaan tilauksesi kirjautumalla Muumi Baby -sivulle kohdasta “Oma tili”.  Lähetämme sinulle sähköpostitse muistutuksen 4 päivää ennen seuraavaa tilausta.

Lisää vaipoista

Muumibaby-teippivappa-800px

Superpehmeät pintamateriaalit

Erityisen pehmeiden ja hellävaraisten Muumi Baby -vaippojen valmistuksessa käytetään vain perusteellisesti tutkittuja puhtaita raaka-aineita ja hengittäviä pintamateriaaleja, jotka pitävät lapsesi ihon kuivana ja hyvinvoivana.

 

Luotettava

Muumi Baby -vaippojen erinomainen imukyky levittää kosteuden tasaisesti vaippaan ja takaa näin tehokkaan suojan kovassakin liikkeessä. Vaippa toimii erinomaisesti niin yö- kuin päiväkäytössä pitäen pienen seikkailijan tyytyväisenä.

 

IHOYSTÄVÄLLINEN

Muumi Baby -vaippoihin ei lisätä turhia kemikaaleja kuten klooria, voiteita, hajusteita, glyfosaatteja, lateksia, formaldehydiä tai pftalaatteja – siksi ne sopivat myös pienen lapsen herkälle iholle.

Kokotaulukko

Muumibaby vaippojen kokotaulukko

 

Vieläkö mietit?

EN ENÄÄ, TILAAN NYT!