Blöjor hem till dörren.

Underlätta vardagen genom att beställa högklassiga Muumi Baby -blöjor från Finland, direkt hem till dörren med ett enkelt månadsabonnemang.

Underbart, jag vill veta mer!

Muumi Baby

Skonsam både för ditt barn och för miljön.

 

Alla material i våra blöjor är noga utvalda för att de ska vara skonsamma både för babyn och naturen – utan att ge avkall på kvaliteten. Därför är Muumi Baby det bästa valet för ditt barn.

 

 

Muumibaby on Hudvänliga

Hudvänliga

Blöjornas absorptionsförmåga och struktur sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på funktionen. Tack vare vår framstående produktutveckling kan vi använda avsevärt mindre superabsorbenter än många andra aktörer i branschen.

Muumibaby on Från Finland

Från Finland

Muumi Baby -blöjorna tillverkas av Delipap, ett finländskt familjeföretag, med över 40 års erfarenhet av blöjtillverkning. Vi är själva mammor och pappor och vi utvecklar hela tiden våra blöjor för att de ska vara så bra som möjligt för de små.

Muumibaby on Säkra och trygga

Trygg

Muumi Baby -blöjan är ett tryggt val för din baby. Blöjorna tillverkas av enbart rena råmaterial och de innehåller inga onödiga kemikalier som krämer, parfymer eller klor.

Muumibaby on Ta ansvar för miljön

Miljöansvar

Eftersom produkterna används av våra minstingar tar vi självklart också ansvar för vår gemensamma natur under Muumi Baby -blöjans hela livscykel.

Muumibaby on Pålitliga

Pålitliga

Blöjornas absorptionsförmåga sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på kvaliteten. De elastiska resårerna garanterar bästa passform och förhindrar sidoläckage. Det betyder att Muumi Baby-blöjorna uppfyller även det mest krävande barnets behov.

Ta en titt på vårt härliga sortiment

Newborn

Tejpblöjor, 2-6 kg

Läs mer
Muumi baby starters teippivaippa koko 1

Diapers

Tejpblöjor, 5-24 kg

Läs mer
Muumibaby-teippivappa-800px

Walkers

Byxblöjor, 7-26kg

Läs mer
muumibaby-housuvaippa-250px

Helmi Baby

Vårdprodukter

Läs mer
Helmi Baby puhdistuspyyhe small

Muumi Babys värld Nyttig information och stämningar från blöjbarnens fascinerande värld

muumi baby maailma vanhemmat vastasyntyneen kanssa

Graviditet, Nyfödd

Vad ska barnet heta?

Många par tycker om att fundera över vad barnet ska heta redan i det skedet när man först drömmer om en baby. Under graviditeten tar namnfunderingarna ytterligare fart för att...
Läs mer

Muumi Baby Värld amning

Baby, Nyfödd

En kost som stöder amning

En ny livssituation med den nyfödda handlar om att lära sig en annorlunda vardag och rutiner. Den lilla behöver kärlek, närhet och en kost som stöder tillväxt – en naturlig...
Läs mer

muumibaby-artikkeli-raskaus-ravinto

Graviditet

Kost under graviditeten – med de här valen sköter du om fostret och dig själv

Kosten under graviditeten väcker många frågor hos den gravida: Hur sköter jag bäst om fostret? Hur orkar jag igenom graviditeten? Vilka näringsämnen borde jag undvika? Det finns gott om information...
Läs mer

Bekvämt månadsabonnemang

Med månadsabonnemanget får du den mängd blöjor du behöver, av rätt storlek, direkt hemlevererade. Allt för att du och den lilla upptäcktsresanden ska ha mera tid för annat.

 

Så här fungerar det

  1. Välj modell och storlek
  2. Välj hur ofta du vill ha en blöjleverans
  3. Fyll i dina uppgifter och beställ!
  4. Du kan säga upp abonnemanget när som helst.

ENKELT, DET HÄR BESTÄLLER JAG!