Leverans- och betalningssätt

 

FÖRSÄNDELSE- OCH LEVERANSVILLKOR

Produkterna levereras i regel inom 1–2 vardagar (måndag–fredag) efter att vi har mottagit din beställning. Leveranstidpunkten är riktgivande och beror på den logistikpartner som används. Observera att vi inte kan leverera paketen till postfack. På grund av eventuell överbelastning av transporterna, tillfällig brist på produkter, semestertid eller andra orsaker som vi inte kan påverka kan det förekomma fördröjning i leveranstiderna.

I huvudstadsregionen sköter vår transportpartner Budbee leveranserna och i övriga Finland är det Matkahuolto.

Om produkten har skadats under transporten eller transporten annars har misslyckats, ber vi dig kontakta oss på muumibaby.asiakaspalvelu@delipap.fi

 

BUDBEE-HEMTRANSPORT

  • Transportsättet gäller endast huvudstadsregionen.
  • När Budbee har registrerat din beställning får du ett e-postmeddelande med information om din beställning.
  • När försändelsen har reserverats för leverans skickar Budbee dig ett sms med den uppskattade leveranstidpunkten och en länk för att följa leveransen. Vi länken kan du ange mer information för leveransen, till exempel en eventuell dörrkod och ytterligare anvisningar för leverans (till exempel om man får ringa på dörren eller om paketet ska lämnas vid ytterdörren) och du kan även bekräfta leveranstidpunkten. Via länken kommer du även till Budbees chattjänst som hjälper dig i alla frågor som rör leveranserna.
  • På leveransdagen meddelar Budbee efter kl. 14 ett entimmes tidsfönster inom vilket leveransen sker. Du kan följa leveransen i realtid efter kl. 17 på leveransdagen via Budbees tjänst.

 

MATKAHUOLTO / Hemleverans

  • Till andra ställen i Finland levererar vi produkterna som Matkahuoltos Hemleverans, vilket betyder att produkterna hämtas till den angivna adressen i Finland.
  • Matkahuolto skickar en avisering om leveranstidpunkten per sms eller e-post. I bekräftelsemeddelandet ser du uppföljningskoden för leveransen och du kan använda den för att följa leveransen på adressen https://www.matkahuolto.fi/seuranta.

 

BESTÄLLNING AV VARUPROVER

  • Blöjprovsbeställningen skickas inom en vecka från beställning och levereras hem till dig per post. Under semesterperioden eller av orsaker som inte beror på oss, t.ex. rusning hos posten, kan leveranstiderna förlängas.

 

Betalningssätt

Du betalar produkterna och leveranskostnaderna när du beställer. Våra betalningstjänster sköts av Nordea Connect tillsammans med Nets och Stripe. Alla betalningstransaktioner sker säkert i en krypterad omgivning.

De betalningssätt du kan använda är kreditkort (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay, Siirto, Stripe och finländska bankers nätbanksbetalningar.