RETURER

Om du av någon orsak inte är helt nöjd med den produkt du beställt, har du alltid möjlighet att returnera produkten inom 14 dagar efter att du har mottagit den. Du får full kreditering för produkten, frånsett de leveranskostnader som du har betalat. Villkor för krediteringen är att alla produkter returneras i oöppnade och hela originalförpackningar utan att de har klätts på, använts eller tvättats.*

 

SÅ HÄR RETURNERAR DU EN PRODUKT

  1. Fyll först i vår returblankett. Den följer med i förpackningen vid leverans. Ange orsaken för retur på blanketten, dina kontaktuppgifter samt uppgifter om beställningen (bland annat beställningsnummer) och skicka den ifyllda blanketten tillsammans med de returnerade produkterna. 
  2. Förpacka produkterna i en lämplig påse/låda. Vi hoppas att du beaktar miljön och återanvänder den gamla förpackningen i den utsträckning det är möjligt, så att vi kan minimera mängden avfall.
  3. Skicka produkterna per post eller via en annan transportpartner som du väljer. Vi tar inget ansvar för produkterna innan de har ankommit till oss, så använd en rekommenderad tjänst för att se till att paketet kommer fram säkert. Returer/produktbyten ska skickas till följande adress: Delipap Oy / Kundretur, Industrivägen 19, 02880 Veikkola
  4. Muumi Baby (Delipap Oy) svarar inte för kostnader som avser retur av produkt. Observera att vi tyvärr inte kan följa din retur, men om du har några frågor försöker vi hjälpa så gott vi kan.
  5. När vi har mottagit de produkter du skickat, kommer vi att kontakta dig om vi har några frågor beträffande returen.
  6. Om din beställning har betalats med bank- eller kreditkort returneras pengarna till samma kort efter att vi har behandlat returen.
  7. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst muumibaby.asiakaspalvelu@delipap.fi i alla frågor som rör leveranser och returer.

 

AVBESTÄLLNING

Du kan när som helst avbeställa din månadsbeställning via ditt kundkonto eller genom att kontakta vår kundtjänst muumimaby.asiakaspalvelu@delipap.fi

Om beställningen redan har skickats har du ansvaret för att returnera produkterna till Muumi Baby (Delipap Oy) enligt de ovan angivna returneringsanvisningarna. Om de produkter du beställt redan har levererats, följer vi det vanliga returförfarandet, som du hittar under ”Så här returnerar du en produkt”.*

BESTÄLLNING AV VARUPROVER

Den avgiftsfria beställningen av blöjprover saknar returrätt. Om du beställde blöjprov av fel storlek kan du göra en ny beställning via webbplatsen.

 

*gäller inte den avgiftsfria beställningen av varuprover