Toimitus- ja maksutavat

 

LÄHETYS- & TOIMITUSEHDOT

Tuotteet lähetetään yleensä 2-4 arkipäivän (maanantai-perjantai) sisällä tilauksesi vastaanotosta.* Toimitusajankohta on viitteellinen ja riippuu käytettävästä kuljetuskumppanista. Huomaathan, että emme pysty toimittamaan paketteja postilokeroihin. Mahdollisesta kuljetusruuhkasta, hetkellisistä tuotepuutteista, loma-ajoista tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen, toimitusajoissa voi olla viivettä.

Toimituksistamme vastaavat kuljetuskumppanimme Budbee (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Turku, Kaarina, Raisio, Lahti, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu) sekä Matkahuolto muualla Suomessa.*

Mikäli tuotteeseen on kuljetuksen aikana tullut vaurioita tai kuljetus ei ole muutoin onnistunut, olethan meihin sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen muumibaby.asiakaspalvelu@delipap.fi

 

BUDBEE KOTIINKULJETUS

  • Kuljetusmuoto on voimassa 18 kaupungissa / lähikunnassa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Turku, Kaarina, Raisio, Lahti, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu.
  • Kun tilauksesi on rekisteröity Budbeelle, saat sähköpostiviestin, joka sisältää tiedot tilauksestasi
  • Kun lähetys on varattu toimitettavaksi, saat Budbeeltä tekstiviestin, jossa on arvioitu toimitusaika sekä linkki lähetyksen seurantaan. Linkin kautta pääset antamaan toimitusta koskevia lisätietoja, kuten mahdollisen ovikoodin ja lisäohjeet toimitukseen (esim. saako paketin toimittaja soittaa ovikelloa vai jätetäänkö paketti ulko-oven eteen) sekä vahvistamaan toimitusajankohdan. Linkistä löytyy myös Budbeen chat-palvelu, joka auttaa kaikkiin toimituksiin liittyvissä asioissa.
  • Toimituspäivänä Budbee ilmoittaa klo 14 jälkeen tunnin aikaikkunan, jolloin toimitus tapahtuu. Voit seurata tilauksesi kulkua toimituspäivänä klo 17 jälkeen reaaliaikaisesti Budbeen palvelun kautta.

 

MATKAHUOLTO / Kotipaketti

  • Muualle Suomeen toimitamme tuotteet Matkahuollon Kotipakettina, jolloin tuotteet toimitetaan pyydettyyn osoitteeseen Suomessa.
  • Matkahuolto lähettää tekstiviestillä tai sähköpostilla ilmoituksen toimitusajasta. Vahvistusviestissä näet toimituksen seurantakoodin, jonka avulla voi seurata toimitusta osoitteessa https://www.matkahuolto.fi/seuranta.

 

NÄYTETILAUS

  • Vaippanäytetilaus postitetaan viikon sisällä tilauksestasi postitse suoraan postiluukkuusi. Loma-aikoina tai meistä riippumattomista syistä johtuen, esim. postitusruuhkat, toimitusajoissa voi olla viivettä.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksupalveluistamme vastaavat Nordea Connect yhteistyössä Netsin kanssa sekä Stripe. Kaikki maksutapahtumat tapahtuvat turvallisesti varmennetussa ympäristössä.

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat luottokortit (Visa, Mastercard), MobilePay, Siirto, Stripe ja suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut.

 

*ei koske ilmaista näytetilausta