Alkaen: 14,00  , 4 viikon välein

Kuukausitilaus, 3 pakettia

Tilaukseen kuuluu aina 3 vaippapakkausta ja toimitustiheyttä muuttamalla saat juuri sinulle sopivan määrän vaippoja. Valitse malli, vaipan koko ja toimitustiheys.

Clear

Alkaen: 14,00  , 4 viikon välein

Tilaa nyt

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Lempeä vauvallesi, lempeä luonnolle ja nyt myös suoraan kotiin toimitettuna. Muumi Baby esittelee nyt uuden kuukausitilausmallinsa, vaihtoehdon vaippojen marketista kotiin kantamiselle. Saat 3 pakkausta vaippoja säännöllisesti suoraan kotiisi toimitettuna.

Muumi Babyn kuukausitilausmallin edut ovat nämä:

  • Saat vaipat automaattisesti suoraan kotiin toimitettuna
  • Vähennät kantotaakkaa kaupasta ja saat enemmän aikaa sinulle ja perheen pienelle seikkailijalle
  • Voit helpottaa myös sinulle rakkaan läheisen arkea, ja tilata vaipat vaikka lahjaksi lapsenlapsellesi tai kummilapsellesi. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin saada lahjaksi vuoden vaippatilaus lapsen synnyttyä!
  • Säästät kuukausikuluissa
  • Sinulla on vaippoja juuri oikea määrä, ei huolta vaippojen loppumisesta kriittisillä hetkillä. Voit koska vain muuttaa tietojasi, tilaustasi tai perua tilauksen kirjautumalla sisään tunnuksillasi.
  1. Valitse kuukausitilaukseesi sopiva vaippamalli, koko ja kuinka usein haluat vaippatoimituksen kotiisi. Sen jälkeen rekisteröidyt ja täytät yhteystietosi, ja tilaus on valmis!
  2. Pääkaupunkiseudulla asuville tilaukset toimitetaan Budbeen avulla. Ensimmäinen toimitus toimitetaan 1-2 päivän kuluttua tilauksesta ja voit valita sinulle sopivan toimitusajan ja seurata tilauksen saapumista lähes reaaliajassa Budbeen viestien tai mobiiliapplikaation avulla. Muualle Suomeen tilaukset toimitetaan Matkahuollon Kotipakettina noin 2-5 päivän sisällä tilauksesta. Matkahuolto ilmoittaa tilauksen arvioidusta toimitusajasta sinulle.
  3. Jatkossa lähetämme sinulle sähköpostitse muistutusviestin noin viikkoa ennen seuraavaa maksutapahtumaa. Tällöin sinun on helppo muuttaa esimerkiksi vaippakokoa ennen seuraavaa toimitusta.