Vastuullisuus on tekoja.

Vastuullisuus ja ympäristövaikutukset ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Otamme toiminnassamme huomioon koko tuotteen elinkaaren ympäristön kannalta, raaka-ainevalinnoista aina tuotteen hävittämiseen asti. Esimerkiksi vaippojen tuotanto on mietitty tarkkaan eikä siitä synny lainkaan kaatopaikkajätettä. Lue lisää vastuullisuusteoistamme alta.

Näin syntyvät maailman parhaat Muumi Baby -vaipat

 

Muumi Baby toimintakaari vastuullisuudesta

Vain sertifioitua vesivoimaa

Käytämme tuotannossamme ainoastaan sertifioitua, vesivoimalla tuotettua sähköä. Vesivoima on uusiutuvaa energiaa, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Tällä valinnalla pienennämme hiilijalanjälkeämme 285 CO2 -tonnia vuodessa, joka vastaa 100:n sähkölämmitteisen omakotitalon vuosittaista lämmittämistä tai 1,4 miljoonan kilometrin pituista ajoa bensiinikäyttöisellä autolla!

Tuotantojätettä 0 %

Olemme onnistuneet minimoimaan tuotannostamme syntyvän jätteen määrän niin, ettei meiltä mikään tuotantojäte päädy kaatopaikalle! Kierrätämme kaiken tuotantojätteen tai poltamme sen ja hyödynnämme energiana.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Muumi Baby -vaippojen kehitys ja valmistus tapahtuu Suomessa, vain puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Pyrimme aina suosimaan kotimaisia raaka-aine valmistajia tai palveluntuottajia, tukien samalla valinnoillamme suomalaista työllisyyttä. Tästä osoituksena vaipoillamme on Avainlippu-merkki

Vaippapussi 100 % biohajoava

Muumi Baby -vaippojen pussi on täysin biohajoava, voit siis uusiokäyttää sen biojätepussina!

Vastuullisuus on arvoja

 

LUE LISÄÄ