Vastuul­lisuus

Muumi Babyn asiakaskunta koostuu planeettamme kaikkein pienimmistä ihmisasukeista. Siksi on parempi miettiä asioita vähän pidemmällä perspektiivillä.

Vastuullisuus on monen osan summa

Muumi Baby -vaipat valmistetaan Suomen ainoassa vaippatehtaassa Tammisaaressa. Meille on ollut ensiarvoisen tärkeää tarjota käyttäjillemme vain turvallisia, ihoystävällisiä ja ympäristövastuullisia lastenvaippoja jo ensimmäisistä, yli 40-vuotta sitten valmistamistamme vaipoista lähtien.

Muumi Baby

Lempeä vauvalle, lempeä luonnolle.

 

Muumibaby on Ihoystävällinen

Iho­ystävällinen

Vaippojemme uusi, paranneltu imukyky ja rakenne levittävät kosteuden tasaisesti vaippaan, tehokkuudesta tinkimättä. Kehitystyömme ansiosta käytämme huomattavasti vähemmän ns. suberabsorbentteja kuin monet muut alamme toimijat.

Muumibaby on Kotimainen

Kotimainen

Muumi Baby -vaipat valmistaa Delipap, suomalainen perheyritys, jo yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme itsekin äitejä ja isiä ja kehitämme vaippojamme jatkuvasti pienten parhaaksi.

Muumibaby on Turvallinen

Turvallinen

Muumi Baby -vaippa on turvallinen valinta vauvallesi. Vaipat valmistetaan vain puhtaista raaka-aineista eivätkä ne sisällä turhia kemikaaleja kuten voiteita, hajusteita tai klooria.

Muumibaby on Ympäristövastuullinen

Ympäristö­vastuullinen

Koska tuotteitamme käyttävät ne kaikkein pienimmät planeettamme asukit, pidämme yhteisestä ympäristöstämme hyvää huolta koko vaipan elinkaaren läpi.

Muumibaby on Luotettava

Luotettava

Vaippojemme imukyky levittää kosteuden tasaisesti vaippaan, tehokkuudesta tinkimättä. Joustot takaavat parhaan istuvuuden ja estävät ohivuotoja. Näin Muumi Baby -vaipat täyttävät vaativimmankin lapsen tarpeet.

Tilaa ilmainen näyte

Me tiedämme, että oikean vaipan löytäminen on usein hankalaa. Siksi voit tilata ilmaisen näytekappaleen haluamassasi koossa, sitoumuksetta.

Muumi baby starters teippivaippa koko 1