• Helmi Baby hoitotuotteet Aava rusetti päässä
    Helmi Baby puhdustuspyyhe

    HELMI BABY

    Hoitotuotteet

    Lapsiperheen arjessa sattuu ja tapahtuu. Helmi Baby -hoitotuotteet tuovat puhtautta ja helpotusta monenlaisiin tilanteisiin. Tuotteissa on käytetty vain ensiluokkaisia ja turvallisia raaka-aineita, joten ne sopivat myös herkille ihoalueille.

Helmi Baby perhetuotteet

Helmi Baby MATS VAIPANVAIHTOALUSTA

Kotimainen Helmi Baby Mats vaipanvaihtoalusta on monikäyttöinen tuote lastenhoitoon. Tämä kertakäyttöinen alusta on aina puhdas ja hygieeninen lisäapu vaipanvaihtoon ja helppo ottaa mukaan kodin ulkopuolella liikuttaessa. Vaipanvaihtoalusta sopii myös sängynsuojaksi lapsen kuivaksi opettelun yhteydessä. Alustaa voi hyödyntää myös esim. rattaissa, turvaistuimessa ja autossa. Suojan koko: 50 x 60 cm.

 

Helmi Baby PUHDISTUSPYYHKEET

Sottaiset suut ja tahmaiset tassut ovat lapsiperheen arkipäivää! Helmi Baby -puhdistuspyyhkeellä pyyhkäiset lapsen turvallisesti vaikka päästä varpaisiin ja se on helppo lisäapu autossa, veneessä, vaunuissa, hoitopöydällä tai matkustettaessa. Suomalainen Helmi Baby -puhdistuspyyhe on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, siksi se on ihanteellinen käyttää myös herkille ja intiimeille ihoalueille. Puhdistuspyyhe sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä, eikä se sisällä hajusteita tai väriaineita. Helmi Baby -puhdistuspyyhkeitä löytyy nyt myös biohajoavana!

Muumi Baby

LEMPEÄ VAUVALLE, LEMPEÄ LUONNOLLE.

 

Muumibaby on IhoystävällinenKunniamme on olla

Iho­ystävällinen

Vaippojemme uusi, paranneltu imukyky ja rakenne levittävät kosteuden tasaisesti vaippaan, tehokkuudesta tinkimättä. Kehitystyömme ansiosta käytämme huomattavasti vähemmän ns. suberabsorbentteja kuin monet muut alamme toimijat.

Muumibaby on KotimainenKunniamme on olla

Kotimainen

Muumi Baby -vaipat valmistaa Delipap, suomalainen perheyritys, jo yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme itsekin äitejä ja isiä ja kehitämme vaippojamme jatkuvasti pienten parhaaksi.

Muumibaby on TurvallinenKunniamme on olla

Turvallinen

Muumi Baby -vaippa on turvallinen valinta vauvallesi. Vaipat valmistetaan vain puhtaista raaka-aineista eivätkä ne sisällä turhia kemikaaleja kuten voiteita, hajusteita tai klooria.

Muumibaby on YmpäristövastuullinenKunniamme on olla

Ympäristö­vastuullinen

Koska tuotteitamme käyttävät ne kaikkein pienimmät planeettamme asukit, pidämme yhteisestä ympäristöstämme hyvää huolta koko vaipan elinkaaren läpi.

Muumibaby on LuotettavaKunniamme on olla

Luotettava

Vaippojemme imukyky levittää kosteuden tasaisesti vaippaan, tehokkuudesta tinkimättä. Joustot takaavat parhaan istuvuuden ja estävät ohivuotoja. Näin Muumi Baby -vaipat täyttävät vaativimmankin lapsen tarpeet.

Kurkista ihanaan valikoimaamme

Muumi Baby

Newborn teippivaipat

Vastasyntyneen herkälle iholle

Tutustu
Muumi baby starters teippivaippa koko 1 2-6kg

Muumi Baby

Diapers teippivaipat

Luotettava ja turvallinen vaippa

Tutustu
Muumibaby-teippivappa-800px 5-24kg

Muumi Baby

Pants housuvaipat

Erittäin joustava ja imukykyinen aktiiviselle

Tutustu
Muumi Baby Walkers housuvaippa 7-26kg

Helmi Baby

Kauneudenhoito- ja perhetuotteet

Puhtautta monenlaisiin tilanteisiin

Tutustu
Helmi Baby puhdustuspyyhe