Arvomme

Muumi Babyn asiakaskunta koostuu planeettamme kaikkein pienimmistä ihmisasukeista. Siksi on parempi miettiä asioita vähän pidemmällä perspektiivillä.

 

muumi baby-sertifikaatit

 

Muumi Baby

Lempeä vauvalle, lempeä luonnolle.

 

Muumibaby on IhoystävällinenKunniamme on olla

Iho­ystävällinen

Vaippojemme uusi, paranneltu imukyky ja rakenne levittävät kosteuden tasaisesti vaippaan, tehokkuudesta tinkimättä. Kehitystyömme ansiosta käytämme huomattavasti vähemmän ns. suberabsorbentteja kuin monet muut alamme toimijat.

Muumibaby on KotimainenKunniamme on olla

Kotimainen

Muumi Baby -vaipat valmistaa Delipap, suomalainen perheyritys, jo yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme itsekin äitejä ja isiä ja kehitämme vaippojamme jatkuvasti pienten parhaaksi.

Muumibaby on TurvallinenKunniamme on olla

Turvallinen

Muumi Baby -vaippa on turvallinen valinta vauvallesi. Vaipat valmistetaan vain puhtaista raaka-aineista eivätkä ne sisällä turhia kemikaaleja kuten voiteita, hajusteita tai klooria.

Muumibaby on YmpäristövastuullinenKunniamme on olla

Ympäristö­vastuullinen

Koska tuotteitamme käyttävät ne kaikkein pienimmät planeettamme asukit, pidämme yhteisestä ympäristöstämme hyvää huolta koko vaipan elinkaaren läpi.

Muumibaby on LuotettavaKunniamme on olla

Luotettava

Vaippojemme imukyky levittää kosteuden tasaisesti vaippaan, tehokkuudesta tinkimättä. Joustot takaavat parhaan istuvuuden ja estävät ohivuotoja. Näin Muumi Baby -vaipat täyttävät vaativimmankin lapsen tarpeet.

muumibaby-ihoystavallinen-varpaista-kiinni
Muumibaby on Ihoystävällinen Kunniamme on olla

Iho­ystävällinen

Vauvan herkkä iho vaatii ihoystävällisen mutta samalla mahdollisimman imukykyisen vaipan. Muumi Baby -vaipoissa on uusi, paranneltu imukyky ja rakenne, joka levittää kosteuden tasaisesti vaippaan, tehokkuudesta tinkimättä.

Kehitystyömme ansiosta käytämme nykyään huomattavasti vähemmän ns. suberabsorbentteja kuin monet muut alamme toimijat, mutta samalla vaippamme ovat vähintään yhtä imukykyisiä.

Nordic Swan Ecolabel    Allergiatunnus_FI

 

Muumibaby on Kotimainen Kunniamme on olla

Kotimainen

Olemme suomalainen perheyritys ja ainoa kertakäyttöisten lastenvaippojen valmistaja Suomessa. Valmistamme vaippoja yli neljänkymmen vuoden kokemuksella ja työllistämme suoraan lähes 100 suomalaista alan ammattilaista vaippatehtaassamme Etelä-Suomessa. Vaipoissamme käytetty selluloosa tulee FSC®-sertifioiduista suomalaisista havumetsistä ja on mm. täysin dioksiinivapaata. Tiedämme siis yhtä ja toista lastenvaipoista. Mm. sen, että meitä kaikkia ympäröivä luonto on aivan yhtä herkkä kuin pienen vauvan iho, joten haluamme vaalia molempien hyvinvointia.

tehty-suomessa-tunnus

muumibaby-kotimainen-lapsi-metsassa
muumibaby-turvallinen-aidin-sylissa
Muumibaby on Turvallinen Kunniamme on olla

Turvallinen

Sillä, mitä laitat vauvasi herkälle iholle on merkitystä. Käytämme vaippojemme pääasiallisena imuaineena puhdasta FSC®-sertifioitua suomalaista selluloosaa, jota ei ole kloorivalkaistu. Kehitämme vaipoistamme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä, ja käytämme siksi huomattavasti vähemmän suberabsorbentteja kuin monet johtavat brändit.

Vaipan muut materiaalit, jotka ovat suorassa kosketuksessa vauvan ihon kanssa on valmistettu pehmeästä kasvipohjaisesta materiaalista tai FSC-sertifioiduista kuiduista, joilla on nestettä läpäiseviä ja hylkiviä ominaisuuksia. Muumi Baby vaipat ovat lempeä ja huoleton vaihtoehto, sillä kaikki raaka-aineemme täyttävät meille myönnettyjen sertifikaattien tiukat vaatimukset. Vaippamme eivät koskaan sisällä hajusteita, klooria, dioksiinia, lateksia, formaldehydiä, ftalaatteja tai voiteita.

Klooriton tunnus FSC_logo_for_marketing_materials_green_EN

Muumibaby on Ympäristövastuullinen Kunniamme on olla

Ympäristö­vastuullinen

Koska asiakaskuntamme koostuu planeettamme kaikkein pienimmistä asukeista, haluamme panostaa yhtä paljon niin vauvojen kuin ympäristön hyvinvointiin. Osa nykyasiakkaistamme tallustelee maan päällä vielä sadankin vuoden päästä, joten haluamme, että heillä on silloinkin jotain, jonka päällä tallustella. Otamme toiminnassamme huomioon koko tuotteen elinkaaren ympäristön kannalta, raaka-ainevalinnoista aina tuotteen hävittämiseen. Ympäristövastuullisen toimintamme takaavat meille myönnetyt sertifikaatit kuten FSC®-sertifikaatti ja Joutsenmerkki. Näiden asettamat kriteerit ovat meille hyvä lähtökohta, mutta kehitämme koko ajan tuotteitamme ja tuotantoamme kohti entistä ympäristöystävällistä mallia. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ideoita siitä, miten voisimme kehittää tuotteitamme entistä ympäristöystävällisempään suuntaan.

FSC_logo_for_marketing_materials_green_EN Allergiatunnus_FI

muumibaby-ymparistovastuullinen-kavyt
muumibaby-luotettava-lapsi-nukkuu
Muumibaby on Luotettava Kunniamme on olla

Luotettava

Vauvan herkkä iho vaatii ihoystävällisen mutta samalla mahdollisimman imukykyisen vaipan. Muumi Baby -vaipoissa on uusi, paranneltu imukyky ja rakenne, joka levittää kosteuden tasaisesti vaippaan, tehokkuudesta tinkimättä. Kehitystyömme ansiosta käytämme nykyään huomattavasti vähemmän ns. suberabsorbentteja kuin monet muut alamme toimijat, mutta samalla vaippamme ovat vähintään yhtä imukykyisiä.

 

 

Vastuullisuus on tekoja

 

 

Valitse parasta vauvallesi