Käyttöehdot

Tervetuloa Muumi Baby -sivujen käyttöehtoihin. Nämä käyttöehdot koskevat muumibaby.fi -sivuston käyttöä sekä ostoksia, joita teet näillä sivuilla. Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, sillä ne koskevat lainmukaisia oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi. Käyttämällä sivuja ja/tai rekisteröitymällä sivujen käyttäjäksi, hyväksyt nämä Käyttöehdot ja Tietosuojaselosteemme.

 

NETTISIVUT

Muumibaby.fi verkkokauppa palvelee tällä hetkellä vain Manner-Suomessa asuvia kuluttajia. Emme pysty vastaanottamaan manner Suomen ulkopuolelta tulevia tilauksia. Halutessasi voit tilata Muumi Baby -vaippoja Euroopassa Amazonin kautta: Amazon UK / Amazon DE

 

Nettisivumme on tarkoitettu vain kuluttajien käyttöön. Kuluttaja on henkilö, joka haluaa ostaa tuotteitamme henkilökohtaiseen käyttöön, ei liiketoimintaa varten. Pidätämme oikeuden hylätä tilauksesi, jos meillä on kohtuullisia syitä epäillä, että ostat tuotteitamme liiketoimintaa varten.

 

TIETOSUOJAILMOITUS

Katso tietosuojailmoitus tästä.

 

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Lue evästeiden käytöstä tästä.

 

Hinnat ja kulut

Kaikki hinnat Muumi Baby -nettisivuilla sisältävät Suomen arvonlisäveron (alv), mahdolliset toimituskulut lisätään tilaukseesi kassalla.

Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen ja toimituskulujen hintojen muutoksiin. Muutokset eivät koske tilauksia, joiden lähetyksestä olemme lähettäneet sinulle jo tilausvahvistuksen sähköpostitse.

 

Alennukset ja tarjoukset

Muumibaby.fi sivustolla voidaan tarjota alennuksia ja/tai kampanjahintoja aika ajoin. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa erikoistarjouksen tai alennuksen milloin tahansa ilman erillistä tiedonantoa (tämä ei vaikuta tilauksiin, joista on lähetetty tilausvahvistus). Kaikki tarjoukset ovat voimassa saatavuuden mukaan ja tarjouksia voidaan muuttaa tai perua tarpeen mukaan.

Tilaaminen ja maksaminen

KUINKA TEHDÄ OSTOKSIA VERKOSSA

Valitse haluamasi tuote/tuotteet lisäämällä ne ostoskoriin. Ennen kuin siirryt kassalle, voit tarkastella tilauksesi tietoja (sisältäen kokonaishinnan, alv:n ja toimituskulut) sekä tehdä halutessasi muutoksia.

Viimeistelläksesi tilauksesi, jatka kassalle. Viimeistele tilaus antamalla laskutus-, toimitus- ja maksutiedot. Kun olet tehnyt tilauksesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Toimitusosoite voi olla eri kuin laskutusosoite, mutta huomaathan, että toimitus- ja laskutusosoitteiden tulee olla samassa maassa (Suomi).

Tarkastellaksesi edellisiä tilauksiasi, siirry “Oma tili” -kohtaan ja klikkaa “Tilaukseni”. Täältä löydät listattuna kaikki edelliset tilauksesi. Tarkastellaksesi tiettyä tilausta, valitse tilaus listasta ja klikkaa sitten “Tarkastele tilausta”. Oman tilisi kautta voit myös tehdä saman tilauksen uudestaan.

 

MAKSU

Hyväksymme vain asiakkaat, joilla on voimassa oleva luottokortti Muumi Babyn / Delipap Oy:n hyväksymältä luottokortin toimittajalta. Sinun tulee antaa tarvittavat maksutiedot, jotka ovat ajantasaiset ja oikein, ja jotka vahvistavat sinun olevan laskutustiedoissa viitattu henkilö.

Maksupalveluistamme vastaavaa Stripe. Kaikki maksutapahtumat tapahtuvat turvallisesti varmennetussa ympäristössä. 

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat luottokortit (Visa, Mastercard). 

 

REKLAMAATIOT

Jos olet saanut vahingoittuneen tai viallisen tuotteen, josta haluat tehdä reklamaation, ota meihin yhteyttä nettisivuillamme ja selvitämme tilanteen. Vahingoittuneet tai vialliset tuotteet joko korvataan tai hyvitetään maksukortillesi. Muumi Baby (Delipap Oy)  vastaa hyväksytyistä reklamaatioista aiheutuneista ylimääräisistä kuluista.

 

TILITIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

Jos haluat vaihtaa salasanasi tai muokata tilitietojasi, klikkaa “Tilitiedot” ja valitse joko tietojen tarkastelu tai muokkaus.

 

ASIAKASPALVELU

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysymyksiä nettikauppamme toiminnasta, ota yhteyttä Asiakaspalveluumme sähköpostitse: muumibaby.asiakaspalvelu@delipap.fi

 

Yrityksen tiedot

Delipap Oy

Teollisuustie 19

02880 Veikkola

Reg no: 0251325-6