Användarvillkor

Välkommen till användarvillkoren för Muumi Baby -webbplatsen. De här villkoren avser användningen av webbplatsen muumibaby.fi samt de inköp du gör på webbplatsen. Läs villkoren noga innan du använder webbplatsen, eftersom de berättar om dina lagstadgade rättigheter och skyldigheter. Du godkänner dessa användarvillkor och vår integritetspolicy genom att använda webbplatsen och/eller registrera dig som användare på webbplatsen.

 

Vår webbplats

NätbutikenMuumibaby.fi/sv betjänar för närvarande endast konsumenter som bor i Finland. Vi kan inte ta emot beställningar från andra länder. Om du vill beställa Muumi Baby -blöjor till något annan land kan du beställa via Amazon: Amazon UK / Amazon DE

 

Vår webbplats är endast avsedd för konsumenter. En konsument är en person som vill köpa våra produkter för personlig användning, inte för affärsverksamhet. Vi förbehåller oss rätten att avslå din beställning om vi har grundade orsaker att misstänka att du köper våra produkter för affärsändamål.

 

Integritetspolicy

Läs integritetsmeddelandet här.

 

Användning av kakor (cookies)

Läs om användningen av kakor här.

 

Priser och kostnader

Alla priser på webbplasten Muumi Baby inkluderar mervärdesskatt i Finland (moms), eventuella leveranskostnader läggs till beställningen vid kassan.

Vi förbehåller oss rätten att ändra produktpriser och leveranskostnader. Ändringarna gäller inte beställningar som du redan har fått en e-postbekräftelse på av oss.

 

Rabatter och erbjudanden

På webbplatsen muumibaby.fi kan vi tidvis erbjuda rabatter och/eller kampanjpriser. Vi förbehåller oss rätten att avbryta vilket som helst specialerbjudande eller rabatt när som helst utan separat meddelande (det här påverkar inte beställningar som vi redan har bekräftat). Alla erbjudanden gäller enligt tillgänglighet och vi kan ändra eller återkalla erbjudanden efter behov.

Beställa och betala

Så här gör du inköp på webben

Välj den/de produkter du vill ha genom att lägga dem i kundkorgen. Innan du går till kassan kan du granska information om beställningen (totalpris, moms och leveranskostnader) samt vid behov göra ändringar.

Gå till kassan för att slutföra beställningen. Slutför beställningen genom att uppge fakturerings-, leverans- och betalningsuppgifter. Du får en orderbekräftelse per e-post när du har gjort beställningen. Leveransadressen behöver inte vara den samma som faktureringsadressen, men observera att leverans- och faktureringsadresserna måste vara i samma land (Finland).

Om du vill granska tidigare beställningar kan du gå till ”Mitt konto” och klicka på ”Mina beställningar”. Här hittar du alla dina tidigare beställningar. Om du vill granska en viss beställning ska du välja den i listan och sedan klicka på ”Granska beställning”. Du kan göra samma beställning på nytt via ditt konto.

 

Betalning

Vi betjänar endast kunder som har ett giltigt kreditkort från en kreditkortsleverantör som godkänts av Muumi Baby/Delipap Oy. Du måste ange alla betalningsuppgifter som behövs, de ska vara aktuella och korrekta och de ska fastställa att du är den person som anges i faktureringsuppgifterna.

Våra betalningstjänster sköts av Nordea Connect tillsammans med Nets och Stripe. Alla betalningstransaktioner sker på ett säkert sätt i en krypterad omgivning.

De betalningssätt du kan använda är kreditkort (Visa, Mastercard, American Express), MobilePay, Siirto, Stripe och finländska bankers nätbanksbetalningar.

 

Reklamationer

Om du har fått en skadad eller felaktig produkt som du vill reklamera ska du kontakta oss via blanketten på webbplatsen, så utreder vi situationen. Skadade eller felaktiga produkter kan antingen ersättas eller krediteras ditt bank- eller kreditkort. Muumi Baby (Delipap Oy) svarar för de extra kostnader som reklamationen medför.

 

Uppdatera kontouppgifter

Om du vill byta lösenord eller redigera dina kontouppgifter, ska du klicka på ”Kontouppgifter” och välja att antingen granska eller redigera dem.

 

Kundtjänst

Om du behöver hjälp eller du har frågor om vår webbutik ber vi dig kontakta kundtjänsten per e-post på: muumibaby.asiakaspalvelu@delipap.fi

 

Företagets uppgifter

Delipap Oy

Industrivägen 19

02880 Veikkola

Reg no: 0251325-6