Ansvar

Våra kunder omfattar planetens allra minsta människoinvånare. Därför är det bättre att se på saker och ting ur ett lite längre perspektiv.

 

muumi baby-sertifikaatit

 

Ansvar är en summa av många saker

Muumi Baby -blöjorna tillverkas i Finlands enda blöjfabrik, i Ekenäs i Raseborg. Ända sedan våra första blöjor tillverkades för över 40 år sedan, har det varit viktigt för oss att kunna erbjuda endast säkra, hudvänliga och miljövänliga barnblöjor. I blöjorna finns inga tillsatta kemikalier, som klor, dofter, parfymer, glyfosater eller krämer som kunde orsaka hudirritation för den känsliga babyhuden. Materialen i alla våra blöjor är noga utvalda, så blöjorna kan kasseras som energiavfall. Skonsam både för ditt barn och för miljön. Därför är Muumi Baby det bästa valet för ditt barn.
muumibaby-vastuullinen-kuva2-varpaat-kadet

Muumi Baby

Skonsam både för ditt barn och för miljön.

 

Muumibaby on HudvänligaDet är vår ära att vara

Hudvänliga

Blöjornas absorptionsförmåga och struktur sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på funktionen. Tack vare vår framstående produktutveckling kan vi använda avsevärt mindre superabsorbenter än många andra aktörer i branschen.

Muumibaby on Från FinlandDet är vår ära att vara

Från Finland

Muumi Baby -blöjorna tillverkas av Delipap, ett finländskt familjeföretag, med över 40 års erfarenhet av blöjtillverkning. Vi är själva mammor och pappor och vi utvecklar hela tiden våra blöjor för att de ska vara så bra som möjligt för de små.

Muumibaby on Säkra och tryggaDet är vår ära att vara

Trygg

Muumi Baby -blöjan är ett tryggt val för din baby. Blöjorna tillverkas av enbart rena råmaterial och de innehåller inga onödiga kemikalier som krämer, parfymer eller klor.

Muumibaby on Ta ansvar för miljönDet är vår ära att vara

Miljöansvar

Eftersom produkterna används av våra minstingar tar vi självklart också ansvar för vår gemensamma natur under Muumi Baby -blöjans hela livscykel.

Muumibaby on PålitligaDet är vår ära att vara

Pålitliga

Blöjornas absorptionsförmåga sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på kvaliteten. De elastiska resårerna garanterar bästa passform och förhindrar sidoläckage. Det betyder att Muumi Baby-blöjorna uppfyller även det mest krävande barnets behov.

muumibaby-ihoystavallinen-varpaista-kiinni
Muumibaby on Hudvänliga Det är vår ära att vara

Hudvänliga

Babyns känsliga hud behöver en miljövänlig men samtidigt så absorberande blöja som möjligt. Muumi Baby -blöjornas absorptionsförmåga och struktur sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på effekten.

Tack vare utvecklingsarbetet använder vi i dag avsevärt mindre så kallade superabsorbenter än många andra aktörer i branschen, medan våra blöjor ändå är minst lika absorberande och effektiva.

Nordic Swan Ecolabel  

 

Muumibaby on Från Finland Det är vår ära att vara

Från Finland

Vi är ett finländskt familjeföretag och den enda tillverkaren av engångsblöjor i Finland. Vi tillverkar blöjor med över 40 års erfarenhet och vi sysselsätter direkt nästan 100 branschproffs på våra fabriker i södra Finland. Cellulosan i våra blöjor härstammar från FSC®-certifierade finländska barrskogar och är bland annat helt dioxinfri. Vi vet alltså ett och annat om barnblöjor. Bland annat att den natur som omger oss är precis lika känslig som en liten babys hud, så vi vill se till att bägge mår bra.

tehty-suomessa-tunnus

muumibaby-kotimainen-lapsi-metsassa
muumibaby-turvallinen-aidin-sylissa
Muumibaby on Säkra och trygga Det är vår ära att vara

Trygg

Det spelar en roll vad du sätter mot babyns känsliga hud. Det huvudsakliga absorberande ämnet i våra blöjor är ren, FSC®-certifierad finsk cellulosa, som inte har klorblekts. Vi utvecklar ständigt blöjorna så att de blir allt renare och mer ekologiska och därför använder vi avsevärt mindre superabsorbenter än många andra blöjtillverkare.

Blöjans övriga material, som kommer i direkt kontakt med babyns hud, har tillverkats av mjukt, hudvänligt material eller FSC-certifierad fiber, med vätskegenomsläppliga och vätskeavstötande egenskaper. Muumi Baby -blöjorna är ett skonsamt och tryggt val, eftersom alla våra råmaterial uppfyller de stränga kraven i de certifikat vi beviljats. Våra blöjor innehåller aldrig heller parfymer, klor, dioxin eller krämer.

Klooriton tunnus FSC_logo_for_marketing_materials_green_EN

Muumibaby on Ta ansvar för miljön Det är vår ära att vara

Miljöansvar

Eftersom våra kunder utgör de minst invånarna på planeten vill vi satsa lika mycket på både barnens och miljöns välbefinnande. En del av våra nuvarande kunder traskar på denna jord ännu om hundra år, så vi vill att de också då ska ha något att traska på. I vår verksamhet beaktar vi därför produktens hela livscykel ur miljöns perspektiv, från valet av råmaterial till bortskaffande av produkten. Vår miljövänliga verksamhet garanteras av de certifikat vi beviljats, till exempel FSC®-certifikat och Svanenmärket. Kriterierna i dessa är en bra utgångspunkt för oss, men vi utvecklar hela tiden våra produkter och vår produktion mot en ännu mera miljövänlig modell. Vi tar gärna emot respons och tankar om hur vi kunde utveckla våra produkter i en ännu miljövänligare riktning.

FSC_logo_for_marketing_materials_green_EN   

muumibaby-ymparistovastuullinen-kavyt
muumibaby-luotettava-lapsi-nukkuu
Muumibaby on Pålitliga Det är vår ära att vara

Pålitliga

Babyns känsliga hud behöver en miljövänlig men samtidigt så absorberande blöja som möjligt. Mumin Baby -blöjornas absorptionsförmåga och struktur sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på effekten. Tack vare utvecklingsarbetet använder vi i dag avsevärt mindre så kallade superabsorbenter än många andra aktörer i branschen, medan våra blöjor ändå är minst lika absorberande.

Välj det bästa för din baby