Helmi Baby

Vårdprodukter

Det sker ett och annat i barnfamiljernas vardag. Helmi Baby -vårdprodukterna håller rent och underlättar många situationer. Produkterna tillverkas av enbasrt förstklassiga och säkra råmaterial, så de lämpar sig även för känsliga hudområden.

Helmi Baby puhdistuspyyhe small

Helmi Baby -haklappar
10 st

2,90 

2,90 

Kategori:

Mer information

Vikt 0.54 kg
Dimensioner 2 × 14 × 22 cm

Helmi Baby -rengöringsservetter
64 st

3,20 

Kategori:

Mer information

Vikt 0.3 kg
Dimensioner 4.5 × 20 × 10 cm

Helmi Baby -skyddsunderlag
58x60cm, 6 st

2,70 

Kategori:

Mer information

Vikt 0.32 kg
Dimensioner 8 × 28 × 39 cm

Helmi Baby -vårdprodukter

Helmi Baby -skyddsunderlag

Det finländska Helmi Baby-skyddsunderlaget är en unik och mångsidig produkt för barnvård. Engångsskyddet är absorberande och det är bekvämt att ta med när ni rör er utanför hemmet för att hygieniskt kunna byta blöja. Helmi Baby -skyddsunderlaget lämpar sig utmärkt även som sängskydd när barnet övar att bli torrt. Skyddsunderlaget kan användas även till exempel i barnvagnen, barnstolen och i bilen. Skyddets storlek är 58 x 60 cm.

 

Helmi Baby -rengöringsservetter

Smuts kring munnen och klibbiga tassar är vardag hos barnfamiljer! Med Helmi Baby våtservetter torkar du av barnet säkert från topp till tå, om du vill. Den förenklar också i bilen, båten, vagnen, på skötbordet eller när ni ska resa. Helmi Baby -rengöringsservetterna är tillverkade i Finland och har utvecklats i samarbete med Allergi-, Hud- och Astmaförbundet. Därför är den optimal även för känsliga och intima hudområden. Rengöringsservetten innehåller lugnande aloe vera och fuktgivande glycerin men inga parfymer eller färgämnen.

 

Helmi Baby-haklappar

De hygieniska Helmi Baby -haklapparna för engångsbruk kan användas när ni äter hemma, på utflykt och på resan. Haklapparna har en ficka som samlar upp smulor och annan smuts och håller barnets kläder rena. Helmi Baby -haklapparna passar barn i alla storlekar. Haklappen fästs med tejpyta på barnets kläder på skuldrorna.

Helmibaby-hoitotuotteet-yhteiskuva

Muumi Baby

Skonsam både för ditt barn och för miljön.

Muumibaby on Hudvänliga

Hudvänliga

Blöjornas absorptionsförmåga och struktur sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på funktionen. Tack vare vår framstående produktutveckling kan vi använda avsevärt mindre superabsorbenter än många andra aktörer i branschen.

Muumibaby on Från Finland

Från Finland

Muumi Baby -blöjorna tillverkas av Delipap, ett finländskt familjeföretag, med över 40 års erfarenhet av blöjtillverkning. Vi är själva mammor och pappor och vi utvecklar hela tiden våra blöjor för att de ska vara så bra som möjligt för de små.

Muumibaby on Säkra och trygga

Trygg

Muumi Baby -blöjan är ett tryggt val för din baby. Blöjorna tillverkas av enbart rena råmaterial och de innehåller inga onödiga kemikalier som krämer, parfymer eller klor.

Muumibaby on Ta ansvar för miljön

Miljöansvar

Eftersom produkterna används av våra minstingar tar vi självklart också ansvar för vår gemensamma natur under Muumi Baby -blöjans hela livscykel.

Muumibaby on Pålitliga

Pålitliga

Blöjornas absorptionsförmåga sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på kvaliteten. De elastiska resårerna garanterar bästa passform och förhindrar sidoläckage. Det betyder att Muumi Baby-blöjorna uppfyller även det mest krävande barnets behov.

Ta en titt på vårt härliga sortiment

Starters

Tejpblöjor, 2-6 kg

Läs mer
Muumi baby starters teippivaippa koko 1

Diapers

Tejpblöjor, 5-24 kg

Läs mer
Muumibaby-teippivappa-800px

Walkers

Byxblöjor, 7-26kg

Läs mer
muumibaby-housuvaippa-250px

Helmi Baby

Vårdprodukter

Läs mer
Helmi Baby puhdistuspyyhe small