Blöjor och vårdprodukter

De pålitliga och skonsamma Muumi Baby -blöjorna har utvecklats med tanke på det lilla barnets känsliga hud och behov.

I vårt omfattande sortiment hittar du högklassiga Muumi Baby -blöjor i alla storlekar samt Helmi Baby -vårdprodukter, som underlättar vardagen och också lämpar sig för känslig hud. Alla våra härliga produkter har utvecklats och tillverkats i Finland av enbart säkra råmaterial.

Ta en titt på vårt härliga sortiment

Muumi Baby

Newborn

För känslig nyfödd hud

Läs mer
Muumi baby starters teippivaippa koko 1 2-6kg

Muumi Baby

Diapers

Pålitlig och säker blöja

Läs mer
Muumibaby-teippivappa-800px 5-24kg

Muumi Baby

Pants

Mycket flexibel och absorberande för ett aktivt barn

Läs mer
Muujmi 7-26kg

Helmi Baby

Vårdprodukter

Renlighet för en mängd olika situationer

Läs mer
Helmpi

Mer om blöjor

Muumibaby-teippivappa-800px

Supermjuka ytmaterial

Vid tillverkningen av de särskilt mjuka och skonsamma Muumi Baby-blöjorna används endast noggrant testade, rena råmaterial och andningsbara ytmaterial, som håller barnets hud torr och välmående.

 

PÅLITLIG

Muumi Baby -blöjornas utmärkta absorptionsförmåga sprider fukten jämnt i blöjan och garanterar därmed ett effektivt skydd även vid långa och snabba rörelser. De elastiska delarna baktill och på sidan av blöjan garanterar bättre passform och förhindrar sido- och ryggläckage – och din baby är därför nöjd längre.

 

HUDVÄNLIG

I Muumi Baby -blöjorna tillsätts inga onödiga kemikalier som klor, krämer, parfymer, glyfosat, latex, formaldehyd eller ftalater – därför passar de även riktigt små barns känsliga hud.

Muumi Baby

Skonsam både för ditt barn och för miljön.

 

Muumibaby on HudvänligaDet är vår ära att vara

Hudvänliga

Blöjornas absorptionsförmåga och struktur sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på funktionen. Tack vare vår framstående produktutveckling kan vi använda avsevärt mindre superabsorbenter än många andra aktörer i branschen.

Muumibaby on Från FinlandDet är vår ära att vara

Från Finland

Muumi Baby -blöjorna tillverkas av Delipap, ett finländskt familjeföretag, med över 40 års erfarenhet av blöjtillverkning. Vi är själva mammor och pappor och vi utvecklar hela tiden våra blöjor för att de ska vara så bra som möjligt för de små.

Muumibaby on Säkra och tryggaDet är vår ära att vara

Trygg

Muumi Baby -blöjan är ett tryggt val för din baby. Blöjorna tillverkas av enbart rena råmaterial och de innehåller inga onödiga kemikalier som krämer, parfymer eller klor.

Muumibaby on Ta ansvar för miljönDet är vår ära att vara

Miljöansvar

Eftersom produkterna används av våra minstingar tar vi självklart också ansvar för vår gemensamma natur under Muumi Baby -blöjans hela livscykel.

Muumibaby on PålitligaDet är vår ära att vara

Pålitliga

Blöjornas absorptionsförmåga sprider ut fukten jämnt i blöjan, utan att ge avkall på kvaliteten. De elastiska resårerna garanterar bästa passform och förhindrar sidoläckage. Det betyder att Muumi Baby-blöjorna uppfyller även det mest krävande barnets behov.

Storlekstabell

Muumi Baby -blöjorna omfattar ett brett sortiment av olika storlekar från nyfödda till småbarn. Alla våra blöjor tillverkas med ansvar för miljön, i Finlands enda blöjfabrik och av endast rena och säkra råmaterial.

Muumibaby vaippojen kokotaulukko

Biologiskt nedbrytbar förpackning, naturligtvis!

Alla Muumi Baby -blöjor är förpackade i en biologiskt nedbrytbar påse. Du kan alltså tryggt återanvända förpackningen till exempel som påse för bioavfallet.

Muumibaby-biopussi
Our-sea-Muumibaby-on-board-350px

Skepp ohoj! Ser du ett rent Östersjön?

Östersjön behöver vår hjälp. Vi och Mumintrollen deltar i räddandet av vårt enda hav i kampanjen #vårthav. Kampanjen infaller under Mumintrollens jubileumsår, när det har gått 75 år sedan Tove Janssons första Muminsaga publicerades.

#vårthav är en samarbetskampanj mellan Mumintrollen och John Nurminens stiftelse. Den syftar till att öka kännedomen om Östersjöns tillstånd och samla in medel för att rädda Östersjön.

När du väljer Muumi Baby-blöjor av miljövänliga och rena råmaterial deltar du i räddandet av Östersjön. Delta i kampanjen genom att donera eller lära dig mer om havets tillstånd på www.oursea.fi/sv