Amin Asikaisen ja Nadia Ammourin kaksosvauvoilla on käytössä Suomen vastuullisimman vaippabrändin tuotteita

Muumi Baby -vaipat valmistetaan Suomen ainoassa vaippatehtaassa ja tuotteiden hiilijalanjälki on täysi nolla. Vaippoja valmistaa perheyritys jo 40 vuoden kokemuksella ja yritykselle on sydämen asia tarjota pienille käyttäjilleen ainoastaan turvallisia, ihoystävällisiä ja ympäristövastuullisia tuotteita. Vaippoihin ei lisätä mitään turhia kemikaaleja, jotka voisivat mahdollisesti ärsyttää vauvojen herkkää ihoa.

Nadia Ammouri toteaa alkuun, että hänellä oli jostain syystä ennakkokäsityksiä Suomessa valmistetuista vaipoista. Hän kertoo luulleensa, etteivät tuotteet olisi yhtä laadukkaita kuin isompien yritysten tuotteet, mutta Ammourin puoliso Amin Asikainen oli heti kotimaisen perheyrityksen puolella.

Kun Ammouri pääsi sairaalasta kotiin pienten kaksosten kanssa, otettiin Muumi Baby -vaipat koekäyttöön ja Ammouri huomasi olleensa väärässä. “Vaipat olivat ensinnäkin tosi ergonomisia, ne istuivat pienille vauvoille hyvin ja ne oli helppo pukea heille päälle.”

Nadia Ammouri ja kaksoisvauvat

Hiilineutraalit Muumi Baby -vaipat ovat lempeitä niin vauvoille kuin luonnollekin

Yöt vauvojen kanssa saattavat olla katkonaisia ja univajetta syntyy molemmille vanhemmille. Välillä vaippoja pukee yön tunteina silmät sikkurassa eikä lopputulos välttämättä ole kaikista paras. “Missään vaiheessa vaipat eivät kuitenkaan ole ärsyttäneet vauvojen ihoa eikä mitään hankaumia ole tullut, vaikka aamulla huomaa, että vaipat on tullut puettua vähän huonosti yöllä ja ne ovat jossain muualla kuin siellä, missä niiden olisi tarkoitus olla.” Ammouri ja Asikainen toteavat.

“Lisäksi vaippojen imuteho on todella hyvä ja se on erittäin positiivista tässä varhaisessa vaiheessa, kun vauvat ovat vielä niin pieniä.” Etenkin Asikainen arvostaa hyvää imutehoa, sillä se takaa myös hyvät päiväunet, kun vaipanvaihtoväliä voi vähän välillä venyttää.

Asikaisen ja Ammourin kaksostyttöjen syntymästä on kulunut jo tovi ja Muumi Baby -vaipat ovat seuranneet mukana aktiivisesti käytössä. Monikkoperheessä vaippoja vaihdetaan tiuhaa tahtia ja siksi tuotteiden hiilineutraalisuus ja ympäristövastuullisuus ovat erityisen tärkeitä. Asikainen ja Ammouri kokevat myös, että kaksostyttöjen on hyvä olla Muumi Babyn vaipoissa.

“Vaipat hengittävät eikä iho punoita käytön jälkeen. Lisäksi vaippojen imuteho on erinomainen ja pissa jakaantuu vaipassa tasaisesti niin, että vaipasta ei tule sellaista painavaa klönttiä. Toisella vauvalla on ollut vatsan kanssa ongelmia, mutta vaipat eivät ole siitäkään huolimatta ainakaan vielä pahasti edes falskanneet. Meillä on käytössä Muumi Babyn pienimmät Newborn-teippivaipat, koska vauvamme ovat ruumiinrakenteiltaan niin erilaisia ja teippien avulla vaipat saa säädettyä kummallekin sopiviksi.”

Muumi Baby vaipat

Vaipat suoraan kotiovelle

Muumi Baby -vaippoja saa tilattua suoraan kotiovelle kuukausitilauksella. Tilauksen syklin asiakas voi määritellä itse.

“Tilausmahdollisuus on näinä päivinä todella hyvä asia, kun ei tarvitse itse lähteä kaupasta metsästämään erikseen vaippoja ja yhdellä kerralla voi tilata isompia määriä. Vaippojen lisäksi meille on tilattu Helmi Babyn biohajoavia puhdistuspyyhkeitä, jotka ovat myöskin iholle hellävaraisia. Matkoilla meillä on mukana Helmi Babyn hoitoalustat. Hoitoalusta on ollut tarpeeksi isokokoinen, mutta mahtuu silti pieneen tilaan. Se on tosi imukykyinen eikä sotke vauvaa tai vaatteita, vaikka vähän kastuisikin. Siinä on myös miellyttävän pehmeä pinta.” Ammouri ja Asikainen toteavat.

Teemat

Kaikki teematPerheVieraileva kirjoittajaRaskausaikaVastasyntynytVauvaTaaperoVanhemmuusArjen hyvinvointi

Viimeisimmät kirjoitukset

Taapero äidin sylissä

Perhe, Vieraileva kirjoittaja, Taapero, Arjen hyvinvointi

Hyvä vaippa ei hankaa tai purista – näin valitset oikein

Ikävät punaiset rannut poikamme vaippa-alueen iholla olivat arkipäivää meillä vielä vajaa vuosi sitten. Housuvaippojen aikaansaamat jäljet iholla eivät johtuneet siitä, että olisimme tuolloin valinneet pojallemme vääränkokoisen vaipan. Itse asiassa, meidän...
Lue lisää

Äiti ja vauva

Perhe, Vanhemmuus, Arjen hyvinvointi

Vinkit päiväkodin aloittamiseen – varhaiskasvatuksen opettaja ja kahden lapsen äiti neuvoo

Päiväkodin aloittaminen mullistaa koko perheen arjen. Lapsi siirtyy kotihoidosta uuteen paikkaan, uusien aikuisten hoidettavaksi ja osaksi ikätovereiden ryhmää. Haastattelimme varhaiskasvatuksen opettajaa ja kahden tytön äitiä Iinaa, joka kertoo parhaat vinkit...
Lue lisää

Vauva ja äiti

Perhe, Raskausaika, Vastasyntynyt, Vauva

Äitiyspakkaus vai Kelan korvaus?

Äityspakkaus on yksi perinteisimmistä ja konkreettisimmista merkeistä, että perheeseen on tulossa jälkikasvua. Osa perheistä kokee kuratoidun äityspakkauksen ainoana oikeana tapana saada äitiysavustusta kun taas toiset haluavat tuen verottomana rahasummana. Miten...
Lue lisää