5 användningstips för rengöringsservetter!

muumibaby-maailma-helmi-baby-puhdistyspyyhkeet

Smuts kring munnen och klibbiga tassar är vardag hos barnfamiljer. Oftast sker misstag överraskande och då är det bra att ha en enkel och hudvänlig rengöring nära till hands. Helmi Baby-rengöringsservetterna är standardutrustning i skötväskan, men när olyckan är framme är det inte bara minstingarna som kan ha hjälp av dem. Helmi Baby-rengöringsservetten är tillverkad i Finalnd och har utvecklats i samarbete med Allergi-, Hud- och Astmaförbundet, därför är den optimal även för känsliga och intima hudområden. Rengöringsservetten innehåller lugnande aloe vera och fuktgivande glycerin men inga parfymer eller färgämnen. 

 

Här får du fem användningstips som visar hur mångsidiga våtservetterna är. Prova alltid först att våtservetten lämpar sig för olika material på ett ställe där det inte syns.

 

1. Bilistens standardutrustning

Helmi Baby-rengöringsservetterna borde finnas i handskfacket på alla bilar för enkel rengöring av kletig ratt, växelspak och andra ytor inne i bilen. Våtservetterna tar loss smuts, damm och fett skonsamt, utan parfymer och färgämnen. Rengöringsservetterna räddar även bilens lädersäten från fläckar – på utsidan av bilen tar våtservetterna lätt bort smuts från insekter och fåglar.

muumibaby-maailma-auto

2. Sminkarens bästa vän

Helmi Baby-rengöringsservetterna är den mest mångsidiga produkten i necessären. Med servetterna piffar du enkelt upp sminket och tar bort sminkfläckar från fel ställen, även från textiler. Det går effektivt att ta bort även ögonsmink med våtservett, utan att behöva gnida och irritera huden i onödan. Helmi Baby-rengöringsservetterna har utvecklats i samarbete med Allergi-, Hud- och Astmaförbundet, så de passar även känslig hud.

muumibaby-artikkeli-puhdistuspyyhkeet-meikinpoisto

 3. Säg adjö till deodorantfläckar

Deodorantfläckar är svarta kläders värsta fiende. Med Helmi baby våtservetter blir vita ränder historia och små olyckor i vardagen fixas snabbt utan att man behöver tvätta hela plagget. Helmi Baby-rengöringsservetterna tar bort fläckar från textiler utan att skada dem.

muumibaby-maailma-musta-paita

4. Nytt liv åt tennisskorna

Vad känns väl bättre än att dra på sig rena, vita tennisskor? Om du regelbundet använder rengöringsservetter får du enkelt uppleva detta. Helmi Baby-rengöringsservetterna lämpar sig för olika textilytor, plast, gummi och läder och de låter dig njuta längre av skinande vita tennisskor. Torka enkelt bort smutsen från skorna eller polera upp skorna precis innan du ger dig av.

muumibaby-maailma-tennarit

5. Fräsch och ren hud

Våtservetterna är en pålitlig produkt i handväskan. Fräscha upp huden, sköt intimhygienen eller tvätta familjens minstingar från topp till tå med Helmi Baby-rengöringsservetter. Servetterna lämpar sig för daglig rengöring och de innehåller lugnande aloe vera och fuktgivande glycerin, de är lätta att använda och de lämpar sig för skonsam rengöring. I sommarhettan svalkar våtservetterna härligt om du först sätter paketet med våtservetter i kylskåpet.

muumibaby-maailma-laukku

Teman

Alla temanFöräldraskapVälmående i vardagenSmåbarnBabyGraviditetNyfödd

Viimeisimmät kirjoitukset

Föräldraskap, Välmående i vardagen

Framtidens blöja är ansvarsfull, finländsk och koldioxidneutral

Emilia Nordström som arbetar i produktutvecklingen för Muumi Baby-blöjorna svarar i telefonen under sin moderskapsledighet och i bakgrunden jollrar halvåriga dottern Freya: ”Barnvardagen har startat fint och det är alldeles...
Läs mer

muumi baby maailma vanhemmat vastasyntyneen kanssa

Graviditet, Nyfödd

Vad ska barnet heta?

Många par tycker om att fundera över vad barnet ska heta redan i det skedet när man först drömmer om en baby. Under graviditeten tar namnfunderingarna ytterligare fart för att...
Läs mer

Muumi Baby Värld amning

Baby, Nyfödd

En kost som stöder amning

En ny livssituation med den nyfödda handlar om att lära sig en annorlunda vardag och rutiner. Den lilla behöver kärlek, närhet och en kost som stöder tillväxt – en naturlig...
Läs mer